Арабатская стрелка

(Одеська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька обл)

Модератори: Co-pilot, Valentin, igor1965

DRB
Повідомлень: 1158
З нами з: Чет вересня 08, 2016 13:52
Ім'я: Роман
Техніка: Renault Trafic, шукаю кемпер
Країна, місто: Київ
Skype: romanden
Дякував (ла): 100 разів
Подякували: 237 разів
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення DRB »

Я вибачаюсь але що може дати рішення сільради?
Пляж - не приватна власність. І забороняти на ньому відпочивати ніхто не має права.
Звісно самому буде щось доказувати тяжко але якщо стояти будуть всі гуртом, то нічого вони не зроблять - викликати відразу поліцію і все.


Аватар користувача
nord58
Повідомлень: 471
З нами з: Вів грудня 11, 2012 17:33
Ім'я: Сергей
Техніка: Dacia Logan MCV -COMPASS shadow 340
Країна, місто: Харьков
Skype: nord58
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення nord58 »

Странньій вопрос. Прочитать, для начала. Предлагаю, в случае дальнейшего обсуждения єтой проблемьі, создать тему в ветке Законодательство и не зафлуживать єту позитивную ветку.
Аватар користувача
Andrei
Повідомлень: 384
З нами з: П'ят лютого 14, 2014 21:37
Ім'я: Андрей
Техніка: Мазда 6 Adria Optima
Країна, місто: Украина г.Запорожье
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 20 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Andrei »

Сегодня жарко. Зелень возле берега стоит.
Цены на продукты в Счастливцево кусаются, лучше из дома или в Геническе.
Огурцы 10 грн.
Картофель 10 грн.
Помидор от 20 грн.
Дамашняя сметана 45грн./0.5 литра.
Творог 45грн./кг.
Аватар користувача
Co-pilot
Модератор
Повідомлень: 4769
З нами з: Суб квітня 14, 2012 22:21
Ім'я: Андрей
Техніка: Honda Legend IV + Dethleffs
Країна, місто: Украина, Кременчуг
Звідки: Полтавщина
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 84 рази
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Co-pilot »

У нас в маркете тоже такие цены... Это дорого ? :sh_ok: :du_ma_et:
Бензин - моя кровь.
Аватар користувача
Andrei
Повідомлень: 384
З нами з: П'ят лютого 14, 2014 21:37
Ім'я: Андрей
Техніка: Мазда 6 Adria Optima
Країна, місто: Украина г.Запорожье
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 20 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Andrei »

Это цены Геническа, в Счастливцево дороже почти в 2 раза.
Лигрёнок
Повідомлень: 34
З нами з: П'ят червня 23, 2017 14:21
Ім'я: Елена
Техніка: Пежо 307sw + Dethleffs Nomad
Країна, місто: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Лигрёнок »

Добрый всем день!
Давно читаю форум, но хочется присоединится в общении. Мы на этой стоянке стоим лет 20 уже (вначале я с родителями ездила с детства, а теперь уже своих возим). Сообщение о запрете, наверное и вынудило наконец-то перестать быть читателем, а стать участником форума)))
Мы в прошлом году стояли когда копали туалеты, и ставили шлагбаум, разбирались с полицией((( Вроде все миновало, но осадочек на последние пару дней отдыха остался.
В этом году собираемся ехать через 2 недельки с палкой, биотуалетом...
А сейчас среди вас стоят палаточники?
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Valeriy »

Для облегчения общения с головой сельского совета Стрелкового даю несколько статей Кодекса України про адміністративні правопорушення.
Стаття 5. Повноваження місцевих рад щодо прийняття рішень, за порушення яких передбачається адміністративна відповідальність
Сільські, селищні, міські, обласні ради мають право приймати в межах, що визначаються законами, рішення з питань боротьби зі стихійним лихом і епідеміями, які передбачають за їх порушення адміністративну відповідальність, а також рішення з питань боротьби з епізоотіями, за порушення яких відповідальність встановлено статтею 107 цього Кодексу.
Сільські, селищні, міські ради встановлюють відповідно до законодавства правила, за порушення яких адміністративну відповідальність передбачено статтями 152, 159 і 182 цього Кодексу.
{Стаття 5 в редакції Закону № 2342-III від 05.04.2001}

Стаття 107. Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог
Порушення правил щодо карантину тварин, інших ветеринарно-санітарних вимог, передбачених Законом України "Про ветеринарну медицину", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з епізоотіями, -
тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб - у розмірі від дев'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
{Стаття 107 із змінами, внесеними згідно із Законами № 4045-12 від 25.02.94, № 55/97-ВР від 07.02.97, № 2342-III від 05.04.2001, № 1386-VI від 21.05.2009}

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Стаття 159. Порушення правил торгівлі на ринках
Порушення правил торгівлі на ринках -
тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
{Стаття 159 із змінами, внесеними згідно із Законами № 55/97-ВР від 07.02.97, № 2342-III від 05.04.2001}

Стаття 182. Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях
Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях -
тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від п'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і накладення штрафу на посадових осіб та громадян - суб'єктів господарської діяльності - від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, -
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші або без такої і на посадових осіб та громадян - суб'єктів господарської діяльності - від п'ятдесяти до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші.
{Стаття 182 із змінами, внесеними згідно із Законами № 55/97-ВР від 07.02.97, № 2342-III від 05.04.2001, в редакції Закону № 1745-IV від 03.06.2004}
Это все на что он имеет права. Неоподаткованый минимум на сегодня 17 грн.
Подумайте, под какую статью здесь, вы можете подойти.
Аватар користувача
Partizan
Повідомлень: 511
З нами з: Пон квітня 28, 2014 13:13
Ім'я: Андрей
Техніка: Лачети универсал+KIP 42 GreyLine
Країна, місто: Энергодар UA
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Partizan »

Я думаю, что они особо не будут разделять палаточников и караванеров. Тем более к каждого каравана есть палатка. У меня две версии происходящего:
1. Местный совет таким образом снимает с себя ответственность за все возможные ЧП на этом участке побережья. Типа пляж незаконный, мы не виноваты.
2. Готовят почву под оборудованный пляж со всеми вытекающими платами и порядками...
Партизаню помаленьку)) Явки и пароли в профиле :)
stealth
Повідомлень: 26
З нами з: Сер червня 03, 2015 17:39
Ім'я: Роман
Техніка: Geely MK Cross
Країна, місто: Украина, Херсон
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення stealth »

Valeriy Если у них есть принятые Правила благоустройства, то могут привязать к ним. Тогда ст. 152 КоАП. А вообще, пока не прочитаем решение сельсовета, можем только гадать. Надо прочитать вступительную часть, на что они ссылаются.... Да и штраф в 1000 грн. вызывает сомнения. 90% штрафов привязаны к НМДГ (необлагаемому налогом минимуму дохода граждан ) - 17 грн.. т.е. 20 НМДГ или 100 НМДГ и т.д.
Аватар користувача
Нататурик
Повідомлень: 29
З нами з: Сер липня 18, 2012 15:50
Ім'я: Наталья
Техніка: Volkswagen Caddy
Країна, місто: Харьков
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Нататурик »

Борода1 писав:Что они хотят этим сказать?
Что накрылся наш отдых?...
Да и наш по ходу. Мы как раз там в прошлом году стояли две недельки, хотели и в этом году приехать. Но раз с палаткой нельзя, то смысл туда ездить? Я не понимаю выгоду этого запрета. Председатель думает, что все кто стояли с палаткой ломанутся в село? Ну хотя те кто не в курсе может так и сделают, и вместо запланированных двух недель проживут пять дней в какой то хибаре. Но они больше туда не поедут. Большинство палаточников не из-за нехватки денег предпочитают такой вид отдыха, а просто по тому что хотят отдыхать именно так. А заоблачные цены стрелкового не соответствуют сервису. Посмотреть нечего, погулять негде, базар метр на метр никакого выбора. Горячий источник? По сравнению с "Гейзером" в Херсонской области -эта жалкая лужа. "Гейзер" чудо озеро, просто таки волшебное озеро. А целебные грязи Чокрака...Эх были времена. А тут грязная водичка с эффектом плацебо. Если посмотреть цены на нормальное жилье в стрелковом,то выходим на цену тура в Болгарию. Халупы подешевле? Я не вижу смысла платить за условия приравненные к палаточным, да к тому же с общим туалетом и кухней, и до моря топать и топать. Смысл? Ндаааа жадность и ушлость наших людей не победима. Обидно.
Кратчайшее расстояние между двумя точками: расстояние между началом и концом отпуска
stealth
Повідомлень: 26
З нами з: Сер червня 03, 2015 17:39
Ім'я: Роман
Техніка: Geely MK Cross
Країна, місто: Украина, Херсон
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення stealth »

Стоит обратить внимание, что "решение" не сельского совета, а исполнительного комитета сельского совета, это две большие разницы большая разница. Полномочия и компетенция у этих органов совершенно разные. в указанных Кодексах речь идет о советах, а не о исполкомах этих советов.
Лигрёнок
Повідомлень: 34
З нами з: П'ят червня 23, 2017 14:21
Ім'я: Елена
Техніка: Пежо 307sw + Dethleffs Nomad
Країна, місто: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Лигрёнок »

Кто-то знает, до этой стоянки по Арабатке еще есть заезды, везде запретили стоять? Или что-то переделали под платные?
Востаннє редагувалось Суб червня 24, 2017 08:39 користувачем Лигрёнок, всього редагувалось 1 раз.
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Valeriy »

stealth Совершенно верно, исполком и совет это две большие разницы большая разница. Исполком в Стрелковом это председатель, секретарь и может уборщица, а совет это порядка 14 членов выбранных людей жителей села и у всех свои мысли.
Населенный пункт и земли сельского совета это две большие разницы, как говорят в Одессе. 152 статья здесь не прокатит. Стойте спокойно если что вызывайте полицию и составляйте протокол, потом можно и до постановы на председателя сельсовета добраться. Ему за превышение служебных полномочий штраф тоже можно выписать. У нас есть такие подразделения которые это делают.
dst2000
Повідомлень: 279
З нами з: П'ят лютого 07, 2014 13:15
Ім'я: dst2000
Техніка: Honda TypeS
Країна, місто: Украина
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення dst2000 »

Не паникуйте раньше времени.
Наслаждайтесь отпуском :ta_n_cor: :ta_n_cor: :ta_n_cor:
Аватар користувача
nord58
Повідомлень: 471
З нами з: Вів грудня 11, 2012 17:33
Ім'я: Сергей
Техніка: Dacia Logan MCV -COMPASS shadow 340
Країна, місто: Харьков
Skype: nord58
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення nord58 »

Лигрёнок писав: Подскажите, а сейчас на побережье палаточники стоят?
Стоят конечно.
Аватар користувача
Partizan
Повідомлень: 511
З нами з: Пон квітня 28, 2014 13:13
Ім'я: Андрей
Техніка: Лачети универсал+KIP 42 GreyLine
Країна, місто: Энергодар UA
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Partizan »

Вчера был чудесный вечер с чебуреками в хорошей компании, а ночью был шквальный ветер((Сложил душ. Сейчас ждем с моря погодки, пока ветер с берега.
А еще ViCTiM приехал, располагаются))
Зображення
Партизаню помаленьку)) Явки и пароли в профиле :)
Аватар користувача
Ильич
Повідомлень: 1339
З нами з: Чет червня 16, 2011 20:35
Ім'я: Віктор
Техніка: VW T4 CARAVELLE GL
Країна, місто: Харків
Звідки: м.Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 173 рази
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Ильич »

Все отлично! Только в море возле берега продолжает лежать ковер из зеленой травы.что-то фото из телефона не грузится.
Главное выехать за пределы зоны комфорта!!!!!!!!!!
brusss
Повідомлень: 163
З нами з: Пон вересня 21, 2015 21:16
Ім'я: Сергей
Техніка: HB
Країна, місто: uk
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення brusss »

Сегодня море зелёное)
Зображення
Аватар користувача
sanek-garage
Повідомлень: 42
З нами з: Нед липня 12, 2015 22:29
Ім'я: Александр
Техніка: VW CADDY HOBBY PRESTIGE 420
Країна, місто: Украина Каховка
Skype: sanek-garage
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення sanek-garage »

Video в инстаграме - https://www.instagram.com/p/BVvxP8SFe3r/
Аватар користувача
Partizan
Повідомлень: 511
З нами з: Пон квітня 28, 2014 13:13
Ім'я: Андрей
Техніка: Лачети универсал+KIP 42 GreyLine
Країна, місто: Энергодар UA
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Re: Арабатская стрелка

Повідомлення Partizan »

Заправили газовый балон на заправке, фото которой я выкладывал выше... Все таки содрали 5 грн((
Партизаню помаленьку)) Явки и пароли в профиле :)
Відповісти

Повернутись до “Кемпінги півдня України (крім Криму)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей