Категория Е - закон Украины

Запитання та відповіді про законодавство

Модератори: Valentin, igor1965

Аватар користувача
Еxpedition
Повідомлень: 382
З нами з: Сер грудня 03, 2014 12:07
Ім'я: Егорыч
Техніка: МВ Vito
Країна, місто: Киев
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Еxpedition »

subaru8282 писав:Оно то круто конечно, но спорить по три часа с полицаями как то совсем не круто(((. (Сорри за туфтологию.) Игорь спасибо!

PS. Может все таки у кого то есть знакомые, которые могут помочь открыть долбаную категорию быстрее чем пол года?(((
Вы шутите??? Есть закон..... И только он главный. А не личное мнение недоумков, набранных за месяц. И не знающих законов. Может они Вам скажут на коленях разговаривать с ними.... И Вы тоже решите... - "уж лучше стать чем спорить час или три с ними..." ? Да ...удивили.


subaru8282
Повідомлень: 27
З нами з: П'ят лютого 10, 2017 05:51
Ім'я: Миша
Техніка: Subaru forester + chateau 350
Країна, місто: Киев
Skype: subaru8282
Контактна інформація:

Повідомлення subaru8282 »

Rrrew6762 писав:Был спор с новой полицией по поводу водительской категории В. и ВЕ. Хотели забрать караван на штрафплощадку.
Ничего слушать не хотят, ничего кроме книжечки с правилами не видят. Три раза им зачитывал постановление КМУ 627. Один раз им зачитал адвокат в телефонном режиме с напоминанием того, что действия полицейского не правомерны и у нас возникнут к нему претензии. Полтора часа спора. выписан штраф на 510 грн. но уехал я с караваном.
Постановление полицейского обжаловал в суде.
вот результат. читайте внимательно.
Фамилии затер
Простите Игорь, а у Вас права с под категориями? И в тех паспорте прицепа указано категория BE?
Еxpedition писав:
subaru8282 писав:Оно то круто конечно, но спорить по три часа с полицаями как то совсем не круто(((. (Сорри за туфтологию.) Игорь спасибо!

PS. Может все таки у кого то есть знакомые, которые могут помочь открыть долбаную категорию быстрее чем пол года?(((
Вы шутите??? Есть закон..... И только он главный. А не личное мнение недоумков, набранных за месяц. И не знающих законов. Может они Вам скажут на коленях разговаривать с ними.... И Вы тоже решите... - "уж лучше стать чем спорить час или три с ними..." ? Да ...удивили.
Я просто не привык к подобным спорам... Да и поймите меня правильно, я человек не богатый, и на этот вагон копил больше двух лет, как то не хочу, чтобы какой то мудень в форме забрал его на штраф площадку(((
Аватар користувача
Ravlik
Повідомлень: 1109
З нами з: Суб квітня 06, 2013 11:02
Ім'я: Ігор
Техніка: Тойота Рав 4 Hobby Excellent 495
Країна, місто: Україна Кропивницький
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Ravlik »

Да! права с подкатегориями. Прицеп забрать не могут т.к. нет оснований а оттянуть его от таких умных полицаев может любой водитель который их устроит своими категориями. Вы же имеете право передавать управление своим ТС.
Кода полицай вызывал эвакуатор то я ему сказал, что сейчас мой прицеп поедет к себе домой с другим водителем а не на его манипуляторе фиг зна куда. В славном городе Хмельницком живет модератор нашего клуба Виталий BRUTALIY. Он и предложил свою помощь, за что ему огромное спасибо. Но ехать никуда не пришлось, видно обеим сторонам этот спор уже порядком надоел, я забрал свой протокол, мне вернули права и я уехал.

Добавлено спустя 3 минуты 18 секунд:
Да! Скрины разрешаю печатать тем кто спасибо там поставил за сообщение. Пол вечера потратил на них :men: :-)
Зображення
Аватар користувача
nord58
Повідомлень: 471
З нами з: Вів грудня 11, 2012 17:33
Ім'я: Сергей
Техніка: Dacia Logan MCV -COMPASS shadow 340
Країна, місто: Харьков
Skype: nord58
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення nord58 »

Ravlik писав:
Одессит писав:
Да разрешаю. Для этого и мучался целый вечер с фотками чтоб читаемые получились и тер фамилии. Хотел в ПДФе но не получилось
Ну здесь почитабельней будет. http://reyestr.court.gov.ua/Review/64925969

Категорія справи № 404/86/17: Адміністративні справи; Справи зі спорів з приводу забезпечення громадського порядку та безпеки, зокрема зі спорів щодо:; дорожнього руху; транспорту та перевезення пасажирів; дорожнього руху.
Надіслано судом: 24.02.2017. Зареєстровано: 25.02.2017. Оприлюднено: 28.02.2017.
Дата набрання законної сили: 10.03.2017
Державний герб України
Справа № 404/86/17

Номер провадження 2-а/404/180/17

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 лютого 2017 року Кіровський районний суд м. Кіровограда в складі:

головуючого судді Галагана О.В.,

при секретарі Туровської О.Л.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до поліцейського сектору РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області старшого сержанта поліції ОСОБА_2 про скасування постанови про адміністративне правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1звернувся до суду з вище вказаним позовом, відповідно до якого, просив:

- визнати неправомірними дії поліцейського сектору РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_2 щодо притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності;

- скасувати постанову ПС №066998 від 03.01.2017 року, винесену поліцейським сектором РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області старшого сержанта поліції ОСОБА_2 про визнання ОСОБА_1 винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 126 КУпАП.

На обґрунтування позову зазначено, що відносно позивача сектором РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області ОСОБА_2було винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення від 03.01.2017 року за ч. 3 ст. 126 КУпАП, за те, що він 03.01.2017 року о 11-39 год., керував транспортним засобом «TOYOTA RAV4» номерний знак НОМЕР_1 на 320 км автодороги Стрий-Кіровоград-Знамянка, при наявності посвідчення водія категорії В, буксирував причеп HOBBY, номерний знак НОМЕР_2 , чим порушив 2.13 ПДР України.

Позивач заперечував вчинення правопорушення, зазначав, що його дії цілком законні, оскільки він керувався Положенням про порядок видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, затверджено постановою КМУ від 08.05.1993 року №340, не були взяті до уваги працівником поліції.

Позивач надав заяву про розгляд справи без його участі, позовні вимоги підтримав та просив їх задовольнити.

Відповідач в судове засідання не зявився, надав письмові заперечення до позову, в яких вказав, що протокол складений відносно ОСОБА_1 законний, що позивачем було порушено ПДР.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає, що позов підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що 03.01.2017 року відповідачем по справі складено постанову про адміністративне правопорушення серії ПС2 №066998, якою притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху та накладено адміністративне стягнення на ОСОБА_1 за скоєння адміністративного правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 126 КУпАП у вигляді штрафу в сумі 510 грн., а саме за те, що він 03.01.2017 року о 11-39 год., керував транспортним засобом «TOYOTA RAV4» номерний знак НОМЕР_1 на 320 км автодороги Стрий-Кіровоград-Знамянка, при наявності посвідчення водія категорії.

Для забезпечення дотримання прав особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, індивідуалізації її відповідальності та реалізації вимог статті 245 КУпАП щодо своєчасного, всебічного, повного і обєктивного зясування обставин справи, вирішення її у відповідності з законом уповноважений орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобовязаний зясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна ця особа в його вчиненні, чи підлягає вона адміністративній відповідальності, чи є обставини, що помякшують і обтяжують відповідальність, а також інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. При накладенні стягнення необхідно враховувати характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що помякшують і обтяжують відповідальність (ч. 2 ст. 33 КУпАП).

Відповідно п. 24 Постанови Пленуму Верховного суду України від 23 грудня 2005 року № 14 «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту» зміст постанови повинен відповідати вимогам, встановленим статтями 283, 284 КУпАП. В ній, зокрема, необхідно зазначити докази, на яких базується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення. За правилами ст. 251 КУпАП доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, свідками, технічними засобами, а також працюючими в автоматичному режимі, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, а також іншими документами.

При винесенні оскаржуваної постанови інспектор не врахував приписи частин 1-3 ст.7 КУпАП щодо здійснення розгляду і вирішення справ не інакше як на підставі наступних засад: ніхто не може бути підданий заходу впливу в зв'язку з адміністративним правопорушенням інакше як на підставах і в порядку, встановлених законом. Провадження в справах про адміністративні правопорушення здійснюється на основі суворого додержання законності. Застосування уповноваженими на те органами і посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом, на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Положеннями ст. 251 КУпАП саме на посадову особу (заявленого субєкта оскарження) покладається обовязок вживати передбачені законом заходи, необхідні для зясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи; запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати докази або з власної ініціативи витребувати докази, яких не вистачає.

Відповідно до приписів статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів. Докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Згідно ч.ч.1, 2 ст.71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених ст.72 цього Кодексу. В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності субєкта владних повноважень обовязок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Отже, на виконання вказаної вимоги, суд запропонував всім учасникам провадження надати відповідні докази, а відповідача зобовязав довести правомірність складання ним постанови, зокрема, шляхом доведення належними та допустимими доказами порушення позивачем ОСОБА_3 дорожнього руху України.

Дотримуючись умов ст. 252 КУпАП, суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об`єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом та правосвідомістю. Отже, ймовірне вчинення позивачем адміністративного правопорушення,доказами не підтверджується і ґрунтується на припущеннях зацікавленої у результатах службової особи. Будь-які сумніви з приводу наявності вини водія транспортного засобу трактуються на його користь. Оскаржуваний документ винесено з істотним порушенням запровадженої процедури, ігноруванням права особи на захист.

Згідно п. 2.13. ОСОБА_3 дорожнього руху, які затверджені постановою КМУ від 10.01.2001 року №1306, право на керування транспортними засобами особам може бути надано, в тому числі: автомобілями, колісними тракторами, самохідними машинами, сільськогосподарською технікою, іншими механізмами, які експлуатуються на вулично-дорожній мережі, всіх типів (категорії В1, В, СІ, С), за винятком автобусів, трамваїв і тролейбусів, - з 18-річного віку.

До транспортних засобів категорії В належать автомобілі, дозволена максимальна маса яких не перевищує 3500 кілограмів (7700 фунтів), а кількість сидячих місць, крім сидіння водія, - восьми, состав транспортних засобів з тягачем категорії В та причепом, повна маса якого не перевищує 750 кілограмів;

Пункт 2.13 ОСОБА_3 дорожнього руху діє в редакції Постанови КМУ № 1029 від 26.09.2011 року.

Пункт 5 Положенням про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами діє в редакції Постанови КМ№ 627 від 12.06.2013.

Згідно даного пункту водіям транспортних засобів категорій В, С1, С, D1 і D дозволяється керувати такими засобами також з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів. При цьому водіям транспортних засобів категорії В дозволяється керувати такими засобами з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів, але не перевищує маси автомобіля без навантаження, і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа не перевищує 3500 кілограмів.

Відповідно до ч. 4 ст. 9 КАС України у разі невідповідності нормативно-правового акта Конституції України, закону України, міжнародному договору, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України, або іншому правовому акту суд застосовує правовий акт, який має вищу юридичну силу.

Згідно до ст. 2 КАС України у справах щодо оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень адміністративні суди перевіряють, чи прийняті (вчинені) вони, крім іншого: обґрунтовано, тобто з урахуванням усіх обставин, що мають значення для прийняття рішення (вчинення дії); з дотриманням принципу рівності перед законом, запобігаючи всім формам дискримінації; пропорційно, зокрема з дотриманням необхідного балансу між будь-якими несприятливими наслідками для прав, свобод та інтересів особи і цілями, на досягнення яких спрямоване це рішення (дія).

З наведеного слідує, що зміни в нормативно-правовому акті, які дають право водіям категорії В керувати транспортними засобами з причепом, маса якого перевищує 750 кг мали місце після останнього внесення змін до п. 2.13. ПДР і даний час можна допустити, що існує прогалина щодо неузгодження ПДР з Положенням про порядок видачі посвідчень водіям. Однак, така прогалина жодним чином не може звужувати права водія і бути підставою для притягнення до відповідальності.

Так, відповідно до ст.2 КАС України завданням адміністративного судочинства є захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин від порушень з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їхніх посадових і службових осіб, інших субєктів при здійсненні ними владних управлінських функцій на основі законодавства, в тому числі на виконання делегованих повноважень.

Таким чином, протиріччя діючого на території України законодавства не повинно порушувати права і інтереси громадян, тому суд виходить із норми затвердження якої максимально наближена у часі до події щодо якої виник спір. За таких умов позов підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 251, 280, 283, 293 КУпАП, ст. 71, 72, 158, 163, 254 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов ОСОБА_1 до поліцейського сектору РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області старшого сержанта поліції ОСОБА_2 про скасування постанови про адміністративне правопорушення- задовольнити.

Визнати незаконними дії поліцейського сектору РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області старшого сержанта поліції ОСОБА_2з винесення постанови від 03.01.2017 року в справі про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1за ч. 3 ст. 126 КУпАП.

Скасувати постанову поліцейського сектору РПП Летичівського ВП ГУНП в Хмельницькій області старшого сержанта поліції ОСОБА_2 по справі про адміністративне правопорушення серії ПС 2 №066998 від 03.0.2017 року про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 та накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу 510 грн.

Постанова суду набирає законної сили у порядку, встановленому статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Постанова суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом десяти днів з дня проголошення постанови суду, апеляційної скарги через Кіровський районний суд м. Кіровограда, з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції. У разі застосування судом частини третьої статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Суддя Кіровського районного суду м.Кіровограда ОСОБА_4
div
Повідомлень: 47
З нами з: Пон червня 23, 2014 19:30
Ім'я: игорь
Техніка: опель кадет
Країна, місто: евпатория
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення div »

Какой непосильный труд.
Целый кабмин за целых четыре года так и не смог привести в соответстви две бумажки которые сам же и издает.
В результате куча бестолковых дел в судах и лишний заработок адвокатам.
ГАИшников тоже понять можно, они руководствуются, даже ДОЛЖНЫ руководствоваться, именно ПДД, а не постановлениями о выдаче прав которые к ним никаким боком.

Полный финиш
Аватар користувача
Lik-r
Сергей К
Повідомлень: 791
З нами з: Суб квітня 14, 2012 20:34
Ім'я: Сергей Леонидович
Техніка: Hyndai Santa Fe+ Тушкан
Країна, місто: украина
Контактна інформація:

Повідомлення Lik-r »

div писав:Какой непосильный труд.
Целый кабмин за целых четыре года так и не смог привести в соответстви две бумажки которые сам же и издает.
В результате куча бестолковых дел в судах и лишний заработок адвокатам.
ГАИшников тоже понять можно, они руководствуются, даже ДОЛЖНЫ руководствоваться, именно ПДД, а не постановлениями о выдаче прав которые к ним никаким боком.

Полный финиш
Не правильно, Постанова КМУ - законодательнй акт которым должны руководствоваться все граждане, а полицаи тем более. Суд правильную позицию принял. Таким полицаям незнайкам не место в полиции.
А теперь необходимо подать на полицию в суд на возмещение морального убытка( просите тысяч сто, а присудят конечно очень мало,но факт будет на лицо) и материального ( затраты на судебный сбор, на адвоката, командировочные 320 грн.в сутки и прочее). Суд на сто процентов выигрышный. А потом и увольнения этих полицаев за проф непригодность. Наука будет Всем и нам в том числе. С такими определениями суда отпадет охота у других связываться с нами. :-) :dan_ser:
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Valeriy »

Ravlik Поздравляю с положительным решением суда. Просьба, сообщите номер и дату решения. Тогда люди зайдут на сайт судебных решений Украины и легко его найдут. Скачают оттуда и будут тыкать под нос козлам, извиняюсь полиции.
Аватар користувача
Ильич
Повідомлень: 1339
З нами з: Чет червня 16, 2011 20:35
Ім'я: Віктор
Техніка: VW T4 CARAVELLE GL
Країна, місто: Харків
Звідки: м.Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 173 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Ильич »

Вот пример: едет человек с семьей в отпуск с караваном, в авто жена, дети или внуки, едет потихоньку, скорость 60 км\час, и вот на посту ГАИ его авто привлекает внимание полиции и его останавливают...подходят и просят показать документы...хотим типа проверить, есть ли у вас категория ВЕ ?...а вот есть закон и статья 35...так у меня вопрос, когда начнут выполнять закон???

Закон Украины О Национальной полиции
От 02.07.2015 года № 580-VIII

Настоящий Закон определяет правовые основы организации и деятельности Национальной полиции Украины, статус полицейских, а также порядок прохождения службы в Национальной полиции Украины.
Статья 1. Национальная полиция Украины

1. Национальная полиция Украины (далее - полиция) - это центральный орган исполнительной власти, который служит обществу путем обеспечения охраны прав и свобод человека, противодействия преступности, поддержание публичной безопасности и порядка.
2. Деятельность полиции направляется и координируется Кабинетом Министров Украины через Министра внутренних дел Украины по закону.
Статья 35. Остановки транспортного средства

1. Полицейский может останавливать транспортные средства в случае:
1) если водитель нарушил Правила дорожного движения;
2) если есть очевидные признаки, свидетельствующие о технической неисправности транспортного средства;
3) если есть информация, что свидетельствует о причастности водителя или пассажиров транспортного средства к совершению дорожно-транспортного происшествия, уголовного или административного правонарушения, или если есть информация, что свидетельствует о том, что транспортное средство или груз могут быть объектом или орудием совершения ДТП, уголовного или административного правонарушения;
4) если транспортное средство находится в розыске;
5) если необходимо осуществить опроса водителя или пассажиров об обстоятельствах совершения дорожно-транспортного происшествия, уголовного или административного правонарушения, свидетелями которого они являются или могли быть;
6) если необходимо привлечь водителя транспортного средства к оказанию помощи другим участникам дорожного движения или полицейским или как свидетеля при оформлении протоколов об административных правонарушениях или материалов ДТП;
7) если уполномоченный орган государственной власти принял решение об ограничении или запрете движения;
8) если способ закрепления груза на транспортном средстве создает опасность для других участников дорожного движения;
9) нарушение порядка определения и использования на транспортном средстве специальных световых или звуковых сигнальных устройств.
2. Полицейский обязан проинформировать водителя о конкретной причине остановки ним транспортного средства с подробным описанием основания остановки, определенной в этой статье.
Главное выехать за пределы зоны комфорта!!!!!!!!!!
Аватар користувача
Ravlik
Повідомлень: 1109
З нами з: Суб квітня 06, 2013 11:02
Ім'я: Ігор
Техніка: Тойота Рав 4 Hobby Excellent 495
Країна, місто: Україна Кропивницький
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Ravlik »

Valeriy писав:Ravlik Поздравляю с положительным решением суда. Просьба, сообщите номер и дату решения. Тогда люди зайдут на сайт судебных решений Украины и легко его найдут. Скачают оттуда и будут тыкать под нос козлам, извиняюсь полиции.
Справа № 404/86/17
Номер провадження 2а/404/180/2017
16.02.2017 року
Зображення
Аватар користувача
Lik-r
Сергей К
Повідомлень: 791
З нами з: Суб квітня 14, 2012 20:34
Ім'я: Сергей Леонидович
Техніка: Hyndai Santa Fe+ Тушкан
Країна, місто: украина
Контактна інформація:

Повідомлення Lik-r »

Valeriy писав:Ravlik Поздравляю с положительным решением суда. Просьба, сообщите номер и дату решения. Тогда люди зайдут на сайт судебных решений Украины и легко его найдут. Скачают оттуда и будут тыкать под нос козлам, извиняюсь полиции.
Два поста выше есть Постанова с реестра судебных решений, но эти полицаи и понятия не имеют о реестре и как там и почему пишется: особа_1 , особа_2 и т.д.
Считаю лучше будет выставить скан Постановы на форум, чтобы вся страна и мир знал своих "Героев"
Аватар користувача
Ravlik
Повідомлень: 1109
З нами з: Суб квітня 06, 2013 11:02
Ім'я: Ігор
Техніка: Тойота Рав 4 Hobby Excellent 495
Країна, місто: Україна Кропивницький
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Ravlik »

100% нужно печатать на картоне, скручивать в трубочку и херячить по лбу этой постановой.
Я писал выше! Три раза полицаю зачитывал "постанову КМУ 627", 2 раза он говорил с адвокатом. 10 раз я ему рассказывал - как мы будем описывать состояние прицепа и его содержимое, о замерзании водопровода и канализации, сколько оно ему обойдется , раз пять просил нас отпустить т.к у пассажиров болезненное состояние. Ответ был, "Это не мои проблемы".

Как можно с дебила за три месяца сделать человека, который выносит постановления на уровне судьи, корому для этого пахать и учиться нужно от десятка лет!
Еще раз хочу сказать спасибо нашему модератеру и хорошему человеку Виталию " BRUTALIY"
он увидев мой " SOS" в вайбер группе сразу перезвонил и предложил помощь.

Добавлено спустя 15 минут 37 секунд:
Всем написавшим о требовании наказать полицая. Пожалуйста!!! Помогайте ! От моего имени пишите обращения, жалобы и т.д. Я подпишусь и отправлю. Ответ распечатаю здесь. Кто первый?
Адвокат, составлявший обжалование, сказал понятно: "максимум по новым законам - это ему на планерке помашут пальчиком".
Зображення
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Valeriy »

Ravlik Полностью с вами согласен. Его после принятия в новую полицию учили всего два месяца. Что за это время, можно серьезно изучить? Еще вопрос, а кто их туда выбирал? Ведь от качественного состава комиссии по отбору в полицию, также много зависит. Поэтому имеем то, что имеем. Единственный выход здесь, как я понимаю, это не идти у них на поводу, а обращаться в суд. Решения судов размещать в соц.сетях и на разных сайтах и форумах в интернете. Пусть народ знает своих героев, может хоть так научим. Вы знаете, когда эти вещи начинают массово появляться в интернете, то власть, какая она не есть начинает шевелиться.
Аватар користувача
Ravlik
Повідомлень: 1109
З нами з: Суб квітня 06, 2013 11:02
Ім'я: Ігор
Техніка: Тойота Рав 4 Hobby Excellent 495
Країна, місто: Україна Кропивницький
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Ravlik »

Самое большое огорчение это то, что полицаю на ваши писульки ПОБОКУ . по закону !

Добавлено спустя 1 минуту 7 секунд:
спасибо авакову
Зображення
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Valeriy »

Ravlik Да нет, если правильно все изложить, то реакция будет. Пару месяцев назад я отправил свое письмо в отдел внутренней безопасности МВД Украины и дал адрес фильма с You Tub, о работе полиция Закарпатья на дороге. Так буквально через три часа они этот фильм удалили с You Tub. Правда, что они потом сделали с полицаями я не знаю. Хочу сказать еще, действительно полицейский на дороге мог не разобраться и сделать ошибку, но после того как вы подали исковое заявление в суд, то уже этим вопросом должны были заниматься специалисты и руководители полиции. Ведь там не сержанты Петренки подписывают документы для суда. Как вариант, это решение суда можно отправить на сайт МВД на имя Авакова и задать вопрос министру, а знает ли он, кто руководит в Хмельницкой области дорожной полицией? Если знает, то зачем он держит этого человека на этой должности. Я уверен, что реакция будет. Мы о ней можем и не узнать, но внутри системы они начнут наводить порядок. Для нас это будет хорошо.
Аватар користувача
Ильич
Повідомлень: 1339
З нами з: Чет червня 16, 2011 20:35
Ім'я: Віктор
Техніка: VW T4 CARAVELLE GL
Країна, місто: Харків
Звідки: м.Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 173 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Ильич »

Ехал вот в пятницу с караваном на Арабатку. В Мелитополе на посту как увидели авто с караваном , сразу радостно стали махать красным. Стою, включил аварийку, жду. Подходит и представляется- "Главное управление и что-невнятное". Я спросил его, сможет ли он придумать причину остановки согласно ст. 35 Закона о полиции? После паузы мне ответили, что причина остановки "в подозрении на то, что у меня может отсутствовать категория...???" Мне стало интересно, я спокойно скащал,что причина просто супер и уточнил, у полицейского,так какя у менч должна быть,по его мнению категория? ВЕ- ответил полицейский . Я сказал- что если вы видите авто с караваном, за рулем сидит дядя, которому в два с половиной раза больше лет и у которого на авто стоят даже дополнительные знркала поедет под пули нашей лоблестной полиции без права управления? Потом спросил- сколько на его взгляд весит авто МВ-124? Ответил сам- 1990 кг, так - как от полицая ответа не дождался. Второй вопрос по весй прицепа-ответил сам- 1000 кг. Предложил сложить оба числа-снова поишлось самому слаживать-2990кг. И после этого дал ему постанову КМУ 340 со всеми изменениями и где учтена и 627 постанова, предлржил почитать выделенное желтым маркером. Долго читал, потом с уважением так спросил:"Это вы из интернета скачали?" Я ответил, что прямо из свйта КМУ и попросил отдать распечатку. Полицейский отдал и пожелал счастливого пути. Кстати, документы я так и не доставал никаких.

Добавлено спустя 5 минут 5 секунд:
Я сам офицер запаса, и в то время,когда в стране война на востоке, я жду, когда меня остановят и спросят не о категории, что-б денег сбить, а попросят показать, что я перевожу? Может оружие типа ПЗРК, РПГ, мины или что поменьше...Нихрена, никому это не надо...

Добавлено спустя 38 секунд:
Я сам офицер запаса, и в то время,когда в стране война на востоке, я жду, когда меня остановят и спросят не о категории, что-б денег сбить, а попросят показать, что я перевожу? Может оружие типа ПЗРК, РПГ, мины или что поменьше...Нихрена, никому это не надо...
Главное выехать за пределы зоны комфорта!!!!!!!!!!
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Valeriy »

Ильич Вот видите уже прогресс. Полиция на местах также понемногу учится, даст бог и у нас в Украине со временем все будет хорошо. :-)
Аватар користувача
Co-pilot
Модератор
Повідомлень: 4769
З нами з: Суб квітня 14, 2012 22:21
Ім'я: Андрей
Техніка: Honda Legend IV + Dethleffs
Країна, місто: Украина, Кременчуг
Звідки: Полтавщина
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 84 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Co-pilot »

Valeriy писав:Ильич Вот видите уже прогресс. Полиция на местах также понемногу учится
Учится сбивать бабки ??? Всё они прекрасно знают, просто действуют нахрапом, вдруг водитель неподготовлен, значит можно и денег срубить.
Бензин - моя кровь.
Valeriy
Повідомлень: 802
З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
Ім'я: Валерий
Техніка: Фиат Дукато
Країна, місто: Украина, Запорожье
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 42 рази
Контактна інформація:

Re: Категория Е - закон Украины

Повідомлення Valeriy »

Co-pilot Не хотелось бы в это верить. Я знал ГАИшников, которые на работе взяток не брали.
SUZUMAR
Повідомлень: 2206
З нами з: Пон лютого 17, 2014 18:29
Ім'я: АЛЕКСАНДР
Техніка: нет
Країна, місто: Украина
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення SUZUMAR »

Valeriy писав:Co-pilot Не хотелось бы в это верить. Я знал ГАИшников, которые на работе взяток не брали.
:-) Им носили. :sh_ok: :uch_tiv:
Зображення
    ХОРОШО КОГДА СОБАКА ДРУГ-ПЛОХО КОГДА ДРУГ СОБАКА.
    Valeriy
    Повідомлень: 802
    З нами з: Нед листопада 06, 2016 20:02
    Ім'я: Валерий
    Техніка: Фиат Дукато
    Країна, місто: Украина, Запорожье
    Дякував (ла): 4 рази
    Подякували: 42 рази
    Контактна інформація:

    Re: Категория Е - закон Украины

    Повідомлення Valeriy »

    Нет, я бы так на всех людей не говорил. Это не правильно.
    В порядке информации сообщаю, что сегодня начали работу подразделения дорожной полиции. По заявлению их руководства, эти подразделения будут постоянно осуществлять дорожный контроль на трассах Украины. Также их руководство обещает, что эти специалисты будут иметь достаточную квалификацию, для контроля на дорогах.
    Відповісти

    Повернутись до “Законодавство”

    Хто зараз онлайн

    Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей