Найдено 159 результатов
Вернуться к листу благодарностей
- старшой
- Вт мар 22, 2022 09:24
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Шановне товариство ! Самі знаете які зараз часи , нема часу сидіти в компі - треба робити хто що може для нашоі перемоги , а тут замість питань допоиоги один одному починаються розборки польотів . Тема створена для допомоги , порад , підтримки , і коли е хвилина зайти на форум щоб дійсно щось зробит...
- yuriy_zu
- Чт апр 28, 2022 15:08
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Доброго времени суток. Нашел в интернете стоянку, есть нюансы, но стоять можно, вода, электричество и сливная яма есть, интернет тоже. Мы уже тут.) https://transcarpathia.news/important/pavodok-na-tysi-avtokemping-vhid-v-paralelnyj-svit-amazonky-starovynnyj-zamok-zakarpattya-ochyma-bizhencziv-vid-vi...
- старшой
- Чт июл 28, 2022 21:51
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Ще можу зрозуміти в теперішній час відпочинок в Европі , але відпочинок украінця в ращці ? Це вже дико і подвійно дико це афішувати .Адміни ! Відправити козла вслід за кораблем на лікування ! Воістину горбатого справляе лише могила .
- Valeriy
- Вс июл 31, 2022 12:37
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Ілліч, не треба бути таким гнучким. Сьогодні йде війна, на нашій землі, гинуть наши громадяни. Їх вбиваюти фашисти путіна. Тому не треба розповідати про те, чи судити нам когось, чи ні. Тезіси окремих підписників сайту про мир та дружбу з ворогом, як на мене, тут не на часі. Люди все бачать і все ро...
- Deffi
- Вт авг 30, 2022 23:04
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Я тоже не люблю эти панели. Даже клиентам отказываюсь от установки, что бы потом не вспоминали злыми словами... Цена в три раза выше жёстких а КПД в два раза меньше.

- jevgen
- Ср авг 31, 2022 20:35
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Кроме всех перечисленных плюсов не маловажный ,это вес. Если учесть как сейчас в Европе штрафуют за перевес кемпера.У меня 3 по сто Лиферы. Это 500 свинца примерно должно быть. То есть около ста кило. А лиферы 35 кило в сумме.
- Ильич
- Чт сен 01, 2022 07:40
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Дякую за інформацію! Чиитав тут на форумі про те, як купляють та встановлюють..., а як потім ніхто і не пише. Якось я прочитав про переробку роздувки труми у 12 вольт. Загорівся бажанням, знайшов на форумі таку тему, закупив необхідне і усе по опису в темі зробив. І це робить дуже погано...Подзвонив...
- Ильич
- Чт сен 01, 2022 08:02
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Дякую за інформацію. Порівняння цінової політики дуже дохідчиві. Зараз така можливісь автономки актуальна. У мене в машинці стоїть 100а\годин акб agm (використовував з 2016 року у каравані, був б\в, виробництво США, після продажі каравану стоїть у нашому кемпері). Панель на даху 160 ват. Основний сп...
- Valeriy
- Сб сен 10, 2022 10:46
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Що сказати можу. Довго не писав тут. Приймаю та допомагаю не дивлячись у паспорт. Час такий, хтось піариться, хтось цвях на майбутне бьє, хтось робить щось як вміє. А дехто їздить на відпочинок до ворогів. "Бо устал он сильно от війни. Бамбас домблят 8 лет". Ні. Хлопці, ви дали йому оцінку, за якої...
- Valeriy
- Сб сен 10, 2022 10:37
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Шкода що не можу коригувати попередній допис. Щодо того смішного дядечкі. Я то чудово зрозумів про якого Едіка йде мова, і на якій карті відсутня точка. Якби людина нормально будувала розмову, то і відповіді отримувала би нормальні. А прийти до незнайомої людини з претензією, чому хтось, десь, щось...
- jevgen
- Сб сен 10, 2022 19:57
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Поддерживаю Руслана. У меня нет украинской крови Это моя жена наполовину Украинка. Но я родился во Львове ,и молодость моя прошла до армии во Львове. Это город моей молодости,родной город где теперь могилы моих родителей. И у меня сейчас очень натянутые отношения с родным старшим братом живущим сейч...
- Deffi
- Сб сен 10, 2022 12:36
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Ruslan писал(а): ↑Сб сен 10, 2022 03:41
Де я втратив? Час в дорозі? Так я не поспішав в за броньований готель
Без прицепа, ты начинаешь отдыхать только когда доехал до гостиницы, заселился, перенёс вещи в номер, разобрал их.... А с прицепом, у тебя отдых начинается как только ты пристигнул прицеп к машине!